Αρχή / Επιστημονικές Εκδηλώσεις / ΕΔΕ Webinar (Τετάρτη 13/12/2017, 14:00 “Ενδιαφέροντα άρθρα από την επιστημονική βιβλιογραφία για τον σακχαρώδη διαβήτη από τη χρονιά που πέρασε”

ΕΔΕ Webinar (Τετάρτη 13/12/2017, 14:00 “Ενδιαφέροντα άρθρα από την επιστημονική βιβλιογραφία για τον σακχαρώδη διαβήτη από τη χρονιά που πέρασε”

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 13/12//2017, στις 14.00, πραγματοποιήθηκε το webinar που διοργάνωσε η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία στο πλαίσιο των μετεκπαιδευτικών της μαθημάτων μέσω διαδικτύου.

Το θέμα του Webinar ήταν: “Ενδιαφέροντα άρθρα από την επιστημονική βιβλιογραφία για τον σακχαρώδη διαβήτη από τη χρονιά που πέρασε” και οι εισηγητές που το παρουσίασαν ήταν η κα Α. Παπαζαφειροπούλου, Παθολόγος με εξειδίκευση στο Διαβήτη, MSc, PhD, Επιμελήτρια Β’, Α’ Παθολογική Κλινική & Διαβητολογικό Κέντρο, «Τζάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και η κα. Μ. Μπριστιάνου, Δρ Παθολόγος με εξειδίκευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη, Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής, Υπεύθυνη Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού, ΓΝ Λαμίας.

Σχολιαστής ήταν ο κ. Α. Αλαβέρας.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μαγνητοσκοπημένο webinar στον σύνδεσμο αυτόν: https://youtu.be/QFBX8DB2GI8

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.
Γεώργιος Δημητριάδης

Ο Υπεύθυνος του Προγράμματος
Αντώνης Αλαβέρας

Top