Αρχή / Επιστημονικές Εκδηλώσεις / Ημερίδα GUIDELINES 2017 στον Σακχαρώδη Διαβήτη ΙΙ και τα Μεταβολικά Νοσήματα (7 Οκτωβρίου 2017, Crowne Plaza, Αθήνα)

Ημερίδα GUIDELINES 2017 στον Σακχαρώδη Διαβήτη ΙΙ και τα Μεταβολικά Νοσήματα (7 Οκτωβρίου 2017, Crowne Plaza, Αθήνα)

ΗΜΕΡΙΔΑ GUIDELINES 2017 ΣΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΙΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 Οκτωβρίου 2017, Ξενοδοχείο Crowne Plaza, Αθήνα

Διαβάστε εδώ το επιστημονικό Πρόγραμμα 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Αγαπητέ συνάδελφε,

Τα μεταβολικά νοσήματα (σακχαρώδης διαβήτης, δυσλιπιδαιμία, παχυσαρκία, μεταβολικό σύνδρομο) είναι οι σημαντικότερες αιτίες νοσηρότητας και θνησιμότητας λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου καρδιαγγειακού κινδύνου με τον οποίο συνδέονται. Η αντιμετώπιση τους, ως εκ τούτου, αποτελεί πρώτιστο καθήκον για τον μαχόμενο ιατρό πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Μία αντιμετώπιση που πρέπει να εδράζεται στην πιο σύγχρονη γνώση και κλινική πρακτική.

Η ετήσια ημερίδα Guidelines σε αυτό τον στόχο στοχεύει, αυτό το σκοπό εξυπηρετεί. Να οπλίσει τον ιατρό με όλα τα σύγχρονα δεδομένα και όλες τις νέες κατευθυντήριες οδηγίες και να συνδυαστούν οι γνώσεις αυτές με την εφαρμογή της καλύτερης κλινικής πράξης μέσα από διαδραστική συζήτηση πολλών και ποικίλων περιστατικών.

Σε αυτήν την επιστημονική συνάντηση γνώσης, κλινικού προβληματισμού και συνεπαγόμενης ιατρικής απόφασης σας περιμένουμε στο φιλόξενο χώρο του «Crowne Plaza» την 7η Οκτωβρίου 2017.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής

Δρ. Α. Μελιδώνης
Πρόερος Ε. ΚΟ. ΜΕ. Ν.

Top