Αρχή / Αρχική Σελίδα / Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου 2016)

Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου 2016)

diab-day-edeΗ Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη είναι η βασική εκστρατεία σε παγκόσμιο επίπεδο για την ευαισθητοποίηση στο πρόβλημα του διαβήτη. Σκοπός της είναι να ενημερώσει το κοινό για τα αίτια, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία της πάθησης αυτής.

Η Παγκόσμια Ημέρα για το διαβήτη χρησιμεύει ως μια σημαντική υπενθύμιση ότι η συχνότητα εμφάνισης και ο επιπολασμός του διαβήτη αυξάνονται παγκοσμίως και αυτό θα συνεχιστεί εκτός αν ληφθεί άμεσα δράση.

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη 2016, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 14 Νοεμβριου 2016 στην Αίθουσα “PRIVE” της Αίγλης Ζαππειου στις 13:00 και στις 16:00 θα ακολουθήσει εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, όπου θα υπάρχουν περίπτερα ενημέρωσης της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.)

Σας καλούμε να παρευρεθείτε και να στηρίξετε την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη 2016, που έχει ως στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση του κοινού την επαγρύπνηση γύρω απο την ασθένεια που πλέον ενώνει πάνω από 350 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/events/535120780029961/

Top