Αρχή / Νέα και Ανακοινώσεις / Διάφορα / Διαβούλευση για το Νέο Καταστατικό της ΕΔΕ

Διαβούλευση για το Νέο Καταστατικό της ΕΔΕ

Αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι,

Σε υλοποίηση  της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015, Ξενοδοχείο Hilton) σχετικά με τη διενέργεια Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης (Σάββατο,19 Μαρτίου 2016 και ώρα 14.00-17.30, Ξενοδοχείο Hilton),  παρακαλούμε πολύ όπως κατεβάσετε το προσχέδιο των προτεινομένων τροποποιήσεων. Για τη διευκόλυνσή σας παρατίθεται κατ’ άρθρο, το ισχύον (με κόκκινο)και το προτεινόμενο καταστατικό (με μαύρο), προς διαβούλευση.

Όπως σας είναι  γνωστό, το ισχύον καταστατικό είναι το ιδρυτικό, υφιστάμενο από το 1975, χωρίς να έχει επέλθει ουδεμία μεταβολή έκτοτε. Μετά την παρέλευση 40 και πλέον ετών, είναι αυτονόητο ότι απαιτείται προσαρμογή στα σύγχρονα δεδομένα (σκοπός, εκλογή οργάνων κλπ). Συνεπώς η ενεργός συμμετοχή όλων στη διαδικασία τροποποίησής του, με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από τη λειτουργία του αλλά και τις δυσλειτουργίες του, όχι μόνο είναι ευπρόσδεκτη αλλά είναι απαραίτητη, ώστε συλλογικά να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θερμή παράκληση για την προώθηση των παρατηρήσεων-προτάσεων σας στο email της εταιρείας: info@ede.gr

Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η έγκαιρη αποστολή των σχολίων σας.

Όσα μέλη έχουν ήδη τακτοποιήσει τη συνδρομή τους, παρακαλούμε πολύ όπως αγνοήσουν την παρακάτω υπενθύμιση.

Η εταιρεία για διαδικαστικούς λόγους και λόγους καταστατικού, θα προχωρήσει σε εκκαθάριση του αρχείου μελών. Θερμή παράκληση όπως φροντίσετε την τακτοποίηση της συνδρομής σας (έως και τη συνδρομή για το 2015).

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της ΕΔΕ στο 210 7210935 ή στο e-mail της εταιρείας: info@ede.gr

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία-διευκρίνιση. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Μετά τιμής

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕ

Top