Αρχή / Αρχική Σελίδα / Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών: «Σακχαρώδης Διαβήτης και Παχυσαρκία»

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών: «Σακχαρώδης Διαβήτης και Παχυσαρκία»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

uniΤο Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 θα λειτουργήσει για  πρώτη φορά το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Σακχαρώδης Διαβήτης και Παχυσαρκία».

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών θα συνδυάσει θεωρητικές γνώσεις, που δεν παρέχονται σε προπτυχιακό επίπεδο σπουδών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας, καθώς και πρακτική εμπειρία στην κλινική προσέγγιση του σακχαρώδους διαβήτη και της παχυσαρκίας.

Το νέο Πρόγραμμα αναπτύχθηκε σαν απάντηση στην παγκόσμια επιδημία των δύο μεταβολικών νοσημάτων, με στόχο την άρτια εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας για την αποτελεσματική και σύγχρονη πρόληψη και αντιμετώπισή τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Προγράμματος:
Γραμματεία Π.Μ.Σ.
κα Παναγιώτα Μαχειμάρη
Πόντου 104, Γουδί 11527, Αθήνα
Τηλ.: 210-7470089
e-mail: mscdiabetesandobesity@med.uoa.gr
Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή: 9:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.
Τρίτη και Πέμπτη: 15:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ.

Τα απαραίτητα έντυπα παρέχονται στην ιστοσελίδα ανακοινώσεων της Κεντρικής Γραμματείας της Ιατρική Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών: www.grammateia.med.uoa.gr  καθώς και στην ιστοσελίδα της Α΄ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών: www.appk.gr

 

Top