Αρχή / Εκδηλώσεις ΕΔΕ / 13ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο (Τελικό Πρόγραμμα)

13ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο (Τελικό Πρόγραμμα)

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελεί σήμερα το απόλυτα κρίσιμο ιατρικό και κοινωνικό μέγεθος. Σ’ αυτό συντείνουν η επιδημική διάσταση που λαμβάνει η ανάπτυξή του και οι σημαντικές πολυποίκιλες χρόνιες επιπλοκές της νόσου. Η σε βάθος εκπαίδευση και η διαρκής έρευνα στις πτυχές της νόσου είναι ως εκ τούτου σήμερα το αναμφισβήτητο ζητούμενο.

Στο 13ο Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο – (δείτε εδώ το Τελικό Πρόγραμμα) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 27 έως 31 Μαρτίου 2013 θα δοθεί ευκαιρία ανάλυσης και συζήτησης όλων των νέων δεδομένων, εκπαιδευτικών και ερευνητικών, που αφορούν όλο το φάσμα της νόσου από την πρόληψη και διάγνωση έως τις προχωρημένες επιπλοκές και τις συννοσηρότητες.

Ξένοι διακεκριμένοι ομιλητές και γνωστοί Έλληνες επιστήμονες που ασχολούνται με το Σακχαρώδη Διαβήτη σε κλινικό και ερευνητικό πεδίο θα δώσουν τη νέα γνώση και θα συζητήσουν την τρέχουσα πραγματικότητα και τις προοπτικές αντιμετώπισης της νόσου και των επιπλοκών της. Θα υπάρχουν καθημερινά ενότητες, συναντήσεων με τον ειδικό, αντιπαραθέσεων, κλινικών φροντιστηρίων, ενδιαφερόντων θεμάτων και ειδικών θεμάτων, με έμφαση πάντα στην τεκμηριωμένη γνώση και στην ορθή κλινική πρακτική που αυτή συνεπάγεται, με έμφαση στην παρουσίαση των νέων ερευνητικών προσπαθειών και εργασιών. Γιατί παραδοσιακά στόχος του συνεδρίου της ΕΔΕ είναι η ανάδειξη του ερευνητικού έργου που γίνεται στη χώρα μας. Διαβάστε εδώ το Τελικό Πρόγραμμα. 

Προσδοκούμε έτσι στη συμμετοχή σας και την ενεργό παρουσία σας στο συνέδριό μας. Στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Athens Hilton στα τέλη Μαρτίου σας περιμένουμε όλους….. Επισκεφθείτε εδώ την ιστοσελίδα του Συνεδρίου (www.13synedrioede2013.gr) για περισσότερες πληροφορίες.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Ανδρέας Μελιδώνης
Πρόεδρος
Διοικητικού Συμβουλίου
Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας

Top