Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία συνεχίζει για 12η χρονιά τον θεσμό των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων μέσω διαδικτύου (Webinars) – (διαβάστε εδώ το Πρόγραμμα του 2018)

Τα τελευταία χρόνια οι ανατροπές και οι νέες προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση τόσο του σακχαρώδους διαβήτη όσο και των καρδιαγγειακών παραγόντων κινδύνου που τον συνοδεύουν, είναι απανωτές και άκρως ενδιαφέρουσες. Λαμβάνοντας δε υπόψη την αλματώδη αύξηση του πληθυσμού των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη και τις επιπλοκές που συσχετίζονται με αυτόν, το θέμα ενδιαφέρει όλο το φάσμα του ιατρικού κόσμου.

Οι εισηγητές των μαθημάτων είναι συνάδελφοι με εξειδίκευση στο θέμα που παρουσιάζουν. Έχει γίνει δε ιδιαίτερη προσπάθεια οι εισηγήσεις να παρουσιάζονται μέσα από πρακτικά θέματα και περιστατικά της καθημερινής πράξης με ταυτόχρονη αναφορά και υποστήριξη της σύγχρονης βιβλιογραφίας.

Οι εισηγήσεις των µαθηµάτων είναι -όπως πάντα- διαδραστικές µε συντονιστή ένα ειδικό επί του θέµατος και µε ενεργή ανάµειξη όλων των συµµετεχόντων στο πρόγραµµα. Το κάθε webinar θα έχει διάρκεια περίπου 60 λεπτά.

Στον «Ετήσιο Κύκλο Διαδικτυακών Σεμιναρίων για το Σακχαρώδη Διαβήτη» της ΕΔΕ έχουν χορηγηθεί 10 μόρια από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Κάθε (1) μόριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης αντιστοιχεί σε μία πλήρη ώρα παρακολούθησης της επιστημονικής εκδήλωσης.

Όσοι επιθυµούν να συµµετέχουν στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, µπορούν να δηλώσουν συµµετοχή συµπληρώνοντας την Online Φόρμα Συμμετοχής. Στους συµµετέχοντες θα αποστέλλεται email με οδηγίες για τον τρόπο πρόσβασης στα webinars.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε όλα τα προγραμματισμένα webinars της ΕΔΕ επιδιώκοντας πάντα στην ενεργή συμμετοχή σας.

Φυσικά θα μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε και τα προηγούμενα μαθήματα που δεν έχετε καταφέρει να δείτε ζωντανά, από την ενότητα «Προηγούμενα Μαθήματα«.

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη ενεργό συμμετοχή σας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε. 

Γεώργιος Δημητριάδης

Ο Υπεύθυνος του Προγράμματος

Αντώνης Αλαβέρας