Αρχή / Αρχική Σελίδα / Μήνυμα ΕΔΕ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «7 για 7 κάθε 7»

Μήνυμα ΕΔΕ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «7 για 7 κάθε 7»

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΕΔΕ,

Όπως σας είναι γνωστό η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (ΕΔΕ), από την ίδρυσή της το 1975, ενισχύει με κάθε τρόπο και ενθαρρύνει την επιστημονική έρευνα στη μελέτη του Σακχαρώδους Διαβήτη, των επιπλοκών του, των συννοσηροτήτων και προάγει τη συνεχιζόμενη επιστημονική κατάρτιση των νέων επιστημόνων στις επιστημονικές εξελίξεις, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φροντίδας υγείας των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΔΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι το εκπαιδευτικό διαδικτυακό Πρόγραμμα «7 για 7 κάθε 7», με θέμα τον «Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και τις καρδιαγγειακές συννοσηρότητες», σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, συγκεντρώνοντας 1.350.993 συνολικά «impressions», όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία απήχησης της καμπάνιας.

Ως ΕΔΕ, εκφράζουμε τον ενθουσιασμό μας που η πρωτοβουλία μας αυτή τυγχάνει ευρύτατης αποδοχής από την ιατρική κοινότητα. Ευελπιστούμε ότι η προσπάθειά μας θα αποτελέσει κίνητρο για όλους τους επαγγελματίες υγείας με ενδιαφέρον στον Διαβήτη να αναζητούν και να επιστρατεύουν διαρκώς όλα τα σύγχρονα μέσα επιμόρφωσης, παρακολουθώντας τις συνεχείς επιστημονικές εξελίξεις στον Διαβήτη.

Στο ανωτέρω πλαίσιο, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕ ευχαριστεί από καρδιάς όλους εσάς που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή το εκπαιδευτικό αυτό γεγονός, παρακολουθώντας τα εκπαιδευτικά βίντεο και εξαίροντας την προσπάθειά μας με τα ευμενή σχόλιά σας. Η επιτυχία του εκπαιδευτικού αυτού Προγράμματος οφείλεται πρωτίστως στην αποδοχή του από εσάς.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εκλεκτούς συναδέλφους που συμμετείχαν στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού Προγράμματος, με τακτική εβδομαδιαία ανάρτηση των διαλέξεών τους υπό τη μορφή βίντεο. Τα εκπαιδευτικά βίντεο που αναρτήθηκαν, βασισμένα σε διεθνή πρότυπα ποιότητας, χαρακτηρίζονται από υψηλού επιστημονικού επιπέδου ύλη και είναι αντάξια της επιστημονικής παράδοσης της χώρας μας που διαπρέπει πανευρωπαϊκά στον ιατρικό κλάδο.

Ευχαριστούμε  ιδιαίτερα την Εταιρεία Boehringer Ingelheim για την ένθερμη και ουσιαστική υποστήριξή της στην πρωτοβουλία μας αυτή, χωρίς την ευγενική συμβολή της οποίας δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση του επιτυχημένου Προγράμματος «7 για 7 κάθε 7».

Ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους εσάς που με τη στήριξή σας μας οπλίζετε με δύναμη να συνεχίζουμε τις δράσεις μας στο απαιτητικό έργο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης όσο το δυνατόν περισσότερων επαγγελματιών υγείας που έχουν ενδιαφέρον για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Σας γνωστοποιούμε ότι το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «7 για 7 κάθε 7» θα παραμείνει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΔΕ και μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις βιντεοσκοπημένες παρουσιάσεις του Προγράματος μέσω του συνδέσμου αυτού.

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Α. Μαυρογιαννάκη Κ. Μακρυλάκης
Top