Αρχή / Αρχική Σελίδα / Αναζήτηση Ενδοκρινολόγων – Διαβητολόγων για εργασία στη Βιέννη, Αυστρία

Αναζήτηση Ενδοκρινολόγων – Διαβητολόγων για εργασία στη Βιέννη, Αυστρία

Αξιοτιμες Κυρίες και Κύριοι,

σας αποστέλλω την ανακοίνωση για πλήρωση 3 θέσεων για εξειδικευμένους παθολογους, σε μόνιμη βάση, στην Παθολογική Κλινική ενός πολύ ξεχωριστου νοσοκομείου, στα περίχωρα της Βιέννης, LK Mödling, όπου με το τέλειο σύστημα συγκοινωνιας σε διάστημα 10-15 λεπτών βρίσκεται κανεις στο κέντρο της Βιέννης, μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία σας!

Ονομάζομαι Δρ. Πολυς Πολυδώρου και έχω τη διεύθυνση της Παθολογικής Κλινικής η οποία αριθμεί 110 κλίνες σε διάφορες πτέρυγες διαφορετικών ειδικοτήτων, 4 κλίνες εντατικής για παθολογικής φύσεως παθήσεις, όπως και τα εξωτερικά ιατρεία με οξείας μορφής περιστατικά με επιπρόσθετα 11 κλίνες!

Οι ειδικότητες παθολόγων που αναζητούμε είναι Ενδοκρινολόγοι/ Διαβητολογοι για τη διεύρυνση του υπάρχοντος τομέα του νοσοκομείου μας για την κάλυψη των αναγκών της κλινικής.

Το νοσοκομείο μας ανήκει στο μεγαλυτερο ιατρικό οργανισμό Αυστρίας, NÖ Landeskliniken-Holding. Σ’αυτόν ανήκουν 27 νοσοκομεία όπου σ’ενα υπέροχο εργασιακό περιβάλλον δίνονται παρά πολλές ευκαιρίες ανέλιξης όπως και περαιτέρω εκπαίδευσης, με εργασιακό δυναμικό που αριθμεί τις 21.500.

Στην παθολογική κλινική μας θα συναντήσετε ένα πολύ φιλικό, συναδελφικο και αξια καταρτισμένο περιβάλλον.

Προσφέρουμε συμβόλαια κατά τις προδιαγραφές του νόμου NÖ Spitalärztegesetz 1992 (NÖ SAG 1992) με αρχικό χρόνιο μισθό 77,862,40 Ευρώ χωρίς να υπολογισθούν τόσο τα χρόνια προϋπηρεσίας όσο και διάφορες εξειδικεύσεις των συναδέλφων. Επιπρόσθετα παρέχονται διάφορες κοινωνικές παροχές, ιατρική ασφάλιση για όλην την οικογένεια όπως 13/14 μισθός.

Απαιτούμενα προσόντα:
– Πτυχίο ιατρικής από χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης η αναγνωρισμένο στην ΕΕ.
-Προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση θεωρείται πλεονέκτημα
– Οργάνωση, συνέπεια , υπευθυνότητα
-Γνώση της γερμανικής γλώσσας σε επίπεδο C1
-Μόνο υποψήφιοι με τίτλο ειδικότητας

Προσφέρονται:
– Πλήρης απασχόληση
-Ανταγωνιστικό πακέτων αποδοχών ανάλογα με τα διαθέσιμα προσόντα
-Άριστες συνθήκες εργασίας και προοπτικές συνεχούς επαγγελματικής ανέλιξης
-Κοινωνικές παροχές και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλην την οικογένεια

Εάν ενδιαφερεστε, σας παρακαλώ να αποστείλετε το βιογραφικό σας στο E-Mail μας: interne@moedling.lknoe.at όπως και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία της διεύθυνσης (Primarius Dr. Polys Polydorou) στον αριθμό 0043/2236/9004/12701 από τις 07:00-15:00.

Primarius Dr. Polys Polydorou 
Διευθυντής παθολογικής κλινικής LK Mödling
A-2340 Mödling, Austria

Top