Αρχή / Αρχική Σελίδα / Πρόσκληση για συμμετοχή στην Ομάδα Εργασίας για τον Παιδικό Διαβήτη

Πρόσκληση για συμμετοχή στην Ομάδα Εργασίας για τον Παιδικό Διαβήτη

paidikos-diavitis

Αγαπητέ/ή συνάδελφε,

Μετά την εκδήλωση για τον Παιδικό και Εφηβικό Διαβήτη που οργανώθηκε στις 15-17 Φεβρουαρίου 2013, στην Πορταριά, μερικοί διαπιστώσαμε την ανάγκη συχνότερων επιστημονικών επαφών και, γενικά, την οργάνωση εκδηλώσεων που να απευθύνονται πλην των παιδιάτρων και σε όλους τους επιστήμονες του χώρου που ασχολούνται με παιδιά (διαιτολόγους, νοσηλευτές, ψυχολόγους), αλλά και στους γονείς ή τους πάσχοντες.

Για την οργάνωση Ομάδας Εργασίας για τον Παιδικό Διαβήτη, απευθυνθήκαμε στην Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (ΕΔΕ), η οποία, όπως διαπιστώνετε στο επισυναπτόμενο έγγραφο της Προέδρου κυρίας Στέλλας Ηρακλειανού, αγκάλιασε την ιδέα και μας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσουμε.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα μέλη της Ομάδα Εργασίας να είναι μέλη της ΕΔΕ. Για το λόγο αυτό συνιστούμε σε όσους δεν είναι σήμερα μέλη της ΕΔΕ, να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση εγγραφής, στην ΕΔΕ, στο e-mail: info@ede.gr ή στο φαξ: 210 7210936.

Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή σας στην Ομάδα Εργασίας για τον Παιδικό Διαβήτη και φυσικά στην μελλοντική ενίσχυση των δραστηριοτήτων της ΕΔΕ στους τομείς που μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Θερμή παράκληση για τη συμπλήρωση των στοιχείων για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην Ομάδα.

Με εκτίμηση,
Για την Ομάδα Σακχαρώδη Διαβήτη του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ,

Χρήστος Σπ. Μπαρτσόκας
Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής

 

Top