Αρχή / Επιστημονικές Εκδηλώσεις / Πρόσκληση σε WEBINAR: Covid-19 και Καρδιομεταβολικά Νοσήματα (Παρασκευή 22/5/2020, 19:00)

Πρόσκληση σε WEBINAR: Covid-19 και Καρδιομεταβολικά Νοσήματα (Παρασκευή 22/5/2020, 19:00)

Η Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης και το Ινστιτούτο Μελέτης Έρευνας και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα, σας προσκαλούν σε WEBINAR

την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 και ώρα: 19.00-20.30 με τίτλο:

COVID-19 και ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: Η διαχείρισή τους στην καθημερινή κλινική πράξη τώρα που προσπαθούμε να ανακτήσουμε την κανονικότητά μας

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ:

  • Ευάγγελος Λυμπερόπουλος, Αν. Καθηγητής Παθολογίας Παν/μίου Ιωαννίνων Πρόεδρος Ε.Ε.Α
  • Σταύρος Παππάς, Παθολόγος-Διαβητολόγος, Αντιπρόεδρος ΕΔΕ, Πρόεδρος Ινστιτούτου Μελέτης, Έρευνας και Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

  • Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής Παθολογίας, Διευθυντής Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής Παν/μίου Πατρών, Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής ΕΟΔΥ – “Πανδημία COVID-19: Τι μάθαμε, που βρισκόμαστε μέχρι σήμερα, πως θα πάμε από αύριο”.
  • Βασίλειος Τσιμιχόδημος, Αν. Καθηγητής Παθολογίας Παν/μίου Ιωαννίνων – “COVID-19 και σακχαρώδης διαβήτης”.
  • Χαράλαμπος Μηλιώνης, Καθηγητής Παθολογίας Παν/μίου Ιωαννίνων, Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝ Ιωαννίνων – “”Λοίμωξη Covid-19 και επιπτώσεις στο καρδιαγγειακό”.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ:

  • Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης
  • Ινστιτούτο Μελέτης Έρευνας και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα

Η παρακολούθηση του Webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η ηλεκτρονική εγγραφή με το ονοματεπώνυμο και το email σας στην online φόρμα εγγραφής που θα βρείτε ΕΔΩ ώστε να λάβετε e-mail με τον σύνδεσμο (link) μέσω του οποίου θα μεταδοθεί ζωντανά το webinar.

*Η εγγραφή εξασφαλίζει την παραλαβή πιστοποιητικού παρακολούθησης

 Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής, θα συμπληρώσετε εκ νέου στον σύνδεσμο που θα έχετε λάβει το Ονοματεπώνυμο και το email σας  και θα επιλέξετε “Join Webinar in Progress“. Στη συνέχεια θα κάνετε αποδοχή εγκατάστασης (ή “εκτέλεσης”) στον browser του προγράμματος “GoΤο Opener” το οποίο και θα δημιουργήσει στον Η/Υ σας το περιβάλλον παρακολούθησης και υποβολής ερωτημάτων.

Για τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να αποστείλετε τα ερωτήματά σας στο: salapatas@medicalweb.gr

Top