Αρχή / Αρχική Σελίδα / Συγχαρητήριο μήνυμα για την εκλογή του κ. Ν. Παπάνα στο αξίωμα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομάδας Μελέτης του Διαβητικού Ποδιού (DFSG)

Συγχαρητήριο μήνυμα για την εκλογή του κ. Ν. Παπάνα στο αξίωμα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομάδας Μελέτης του Διαβητικού Ποδιού (DFSG)

Αγαπητοί & αγαπητές συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ενημερώνει ότι στις πρόσφατες εκλογές της Ευρωπαϊκής Ομάδας Μελέτης του Διαβητικού Ποδιού (Diabetic Foot Study Group, DFSG, http://www.dfsg.org) που διεξήχθησαν στις 19 Σεπτεμβρίου 2020, για την εκλογή της νέας DFSG Executive Committee, εξελέγη στο αξίωμα του Προέδρου το μέλος μας και τ.Πρόεδρος της ΕΔΕ κ. Ν.Παπάνας, Καθηγητής Παθολογίας – Σακχαρώδους Διαβήτη, Υπεύθυνος Διαβητολογικού Κέντρου – Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού, Β΄ Παθολογική Κλινική ΔΠΘ, Αλεξανδρούπολη.

Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον κύριο Παπάνα για τη μεγάλη του επιτυχία και του εύχεται ολόψυχα Καλή και Δημιουργική Θητεία.

Για την ΕΔΕ

Ο Πρόεδρος
Γ. Δημητριάδης

Ο Γεν. Γραμματέας
Α.Μελιδώνης

Top