Αρχή / Επιστημονικές Εκδηλώσεις / Ημερίδες –Διημερίδες / Η πρόληψη και η αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη

Η πρόληψη και η αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη

images


04-06 Μαρτίου 2010 – Αθήνα
Ξενοδοχείο Divani Caravel

Επιστημονική Εκδήλωση

Γραμματεία – Πληροφορίες:
ΚΕΓΜ- Τουριστικές & Συνεδριακές Επιχειρήσεις Α.Ε.
Μιχαλακοπούλου 27, 11528, Αθήνα
Τηλ. 2107210052, 2107210001, Fax. 210 7210051

[readon1 url=”http://www.congressworld.gr”]Congress World[/readon1]


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας έχει την τιμή και ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε στην Επιστημονική Εκδήλωση της Εταιρείας μας, που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου 2010, στο Ξενοδοχείο “Divani Caravel” στην Αθήνα.

Για την Εκδήλωση επιλέξαμε το θέμα: «Η πρόληψη και η αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη».

Η συνεχώς αυξανόμενη τάση εμφάνισης νέων περιστατικών Σακχαρώδους Διαβήτη παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις και εφόσον δεν υπάρξουν σημαντικές παρεμβάσεις στην πρόληψη, ο αριθμός των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη αναμένεται να αυξηθεί εντυπωσιακά τα επόμενα χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια η έρευνα στο Σακχαρώδη Διαβήτη έχει αποφέρει σημαντικές εξελίξεις, με αποτέλεσμα στη θεραπευτική μας φαρέτρα να προστεθούν καινούργια φάρμακα που στοχεύουν στις παθοφυσιολογικές διαταραχές του Σακχαρώδους Διαβήτη.

Προσπάθειά μας είναι να παρουσιαστούν τα σύγχρονα δεδομένα που αφορούν την αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη και επίκαιρα θέματα που θα βοηθήσουν τον κλινικό γιατρό με τις απαραίτητες πληροφορίες για σωστή κλινική απόφαση.

Η Εκδήλωση αυτή αποτελεί συνέχεια του επιτυχούς θεσμού της Εταιρείας μας και σηματοδοτεί την ανοδική πορεία του γνωστικού αντικειμένου της Διαβητολογίας σε ερευνητικό, εκπαιδευτικό και κλινικό επίπεδο. Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχουν αξιόλογοι συνάδελφοι και φιλοδοξούμε ότι μέσα από τις εισηγήσεις τους θα βοηθήσουν τον γιατρό, με σκοπό τη βέλτιστη προσφορά στα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Σας προσκαλούμε και ελπίζουμε, ότι η συμμετοχή σας θα είναι καθοριστικός παράγο-
ντας για την επιτυχία της Επιστημονικής Εκδήλωσης της Εταιρείας μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αλέξης Σωτηρόπουλος

Πρόεδρος της Ελληνικής
Διαβητολογικής Εταιρείας

Top