9ο Κλινικό Φροντιστήριο Σακχαρώδους Διαβήτη (24-26/1/2019, Crowne Plaza)

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία από το 1975 προάγει με συνέπεια τη γνώση για το σακχαρώδη διαβήτη. Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, διοργανώνει και εφέτος το 9ο Κλινικό Φροντιστήριο Σακχαρώδους Διαβήτη για νεότερους Iατρούς.

Στο φετινό Κλινικό Φροντιστήριο θα ανασκοπηθεί όλη η σύγχρονη γνώση για το Σακχαρώδη Διαβήτη: Από την παθογένεια στη θεραπεία, από τη διάγνωση στην παρακολούθηση και αντιμετώπιση των οξείων και χρόνιων επιπλοκών του. Η θεματολογία θα καλυφθεί συστηματικά, με έμφαση τόσο στις θεμελιώδεις έννοιες, όσο και στις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις. Παράλληλα θα δοθεί ευκαιρία συζήτησης κλινικών περιστατικών και πρακτικών εφαρμογών.

Σας περιμένουμε στην Αθήνα, 24-26 Ιανουαρίου 2019. Η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας μας ενθαρρύνουν για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας και εγγυώνται την επιτυχία του Φροντιστηρίου.

Για την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Δημητριάδης
Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Β΄ Προπ. Παθολογικής Κλινικής – Μονάδας Έρευνας & Διαβητολογικού Κέντρου, Παν/μιακό ΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Διαβάστε εδώ το Επιστημονικό Πρόγραμμα