Αρχή / Αρχική Σελίδα / 9o Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΙΕΠ (1-3/3/2012)

9o Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΙΕΠ (1-3/3/2012)

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας διοργανώνει το 9ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριό της στις 1-3 Μαρτίου 2012 στην Αθήνα (ξενοδοχείο Divani Caravel).

Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται διαλέξεις διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών, στρογγυλά τραπέζια, “debates”, φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας καθώς και συναντήσεις με τον ειδικό, προσδοκώντας έτσι να καλυφθεί όσο το δυνατόν πληρέστερα το ενδιαφέρον σε θέματα ερευνητικά, κλινικά και θεραπευτικής αντιμετώπισης της παχυσαρκίας και των επιπλοκών της.

Τιμώμενο πρόσωπο του συνεδρίου θα είναι ο διεθνούς φήμης καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Harvard University και καθηγητής της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Harvard University και εκδότης του περιοδικού “Metabolism”, κύριος Χρήστος Μαντζώρος.

Την τρίτη ημέρα του συνεδρίου, η ΕΙΕΠ διοργανώνει ημερίδα στην αγγλική γλώσσα με δύο ομιλίες του καθηγητή κ. Χρήστου Μαντζώρου, και ομιλίες κορυφαίων Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, καθηγητών των Harvard University και Leipzig University και συνεργατών του τιμώμενου επιστήμονα.

Ημερομηνία έναρξης: 2012-03-01
Ημερομηνία λήξης: 2012-03-03

Τίτλος: 9o Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΙΕΠ
Περιοχή: Αθήνα (ξενοδοχείο Divani Caravel)
Σύνδεσμος: Κάντε κλικ εδώ
Αναλυτικό Πρόγραμμα: Κάντε κλικ εδώ

Top