Αρχή / Τα νέα Γραφεία της ΕΔΕ

Τα νέα Γραφεία της ΕΔΕ

Εγκαίνια των νέων, ιδιόκτητων γραφείων της ΕΔΕ

Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022, εγκαινιάστηκαν τα νέα, ιδιόκτητα γραφεία της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ) από την Πρόεδρο κα. Αναστασία Μαυρογιαννάκη, με την παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των γραμματέων της Εταιρείας, πρώην Προέδρων της ΕΔΕ, του Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας και του Προέδρου της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.

Μετά την τελετή Αγιασμού, η κα. Αναστασία Μαυρογιαννάκη ευχαρίστησε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους για την παρουσία τους και επεσήμανε, ότι είναι μία ιστορική στιγμή, γιατί όλα τα μέλη της ΕΔΕ έχουν πλέον το πνευματικό τους σπίτι.  Χαρακτηριστικά τόνισε ότι, την 8η Μαρτίου 2022 αγοράστηκε το ακίνητο για την στέγαση της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, υλοποιώντας ένα όνειρο δεκαετιών. Η επιλογή του ακινήτου έγινε μετά από ενδελεχή διερεύνηση σύμφωνα με την απόφαση του παρόντος ΔΣ, στη Συνεδρίαση της 18 Οκτωβρίου 2021 και σε εκτέλεση της απόφασης που ελήφθη κατά την 43η Γεν. Συνέλευση της ΕΔΕ, την 18.03.2017, στα πλαίσια πρότασης του ΔΣ 2016-2017 με Πρόεδρο τον κ. Ν. Παπάνα.

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος, ευχήθηκε τα νέα, ιδιόκτητα γραφεία της ΕΔΕ να είναι καλορίζικα, καλότυχα και στο φιλόξενο αυτό περιβάλλον, να στεγάσουν ένα νέο, μεγάλο κύκλο επιστημονικών επιτυχιών και ενδυνάμωσης των ανθρωπίνων σχέσεων και συνεργασιών, προς όφελος της Διαβητολογίας και της φροντίδας υγείας των ατόμων με Διαβήτη.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας της Προέδρου εδώ

 

Διαβάστε εδώ τη σχετική ενημερωτική επιστολή για τα εγκαίνια των νέων μας γραφείων.

 

Περιμένουμε με χαρά την επίσκεψή σας!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Η Πρόεδρος της ΕΔΕ
Α. Μαυρογιαννάκη


Φωτογραφίες από την Ημέρα των Εγκαινίων

Top