Αρχή / Αρχική Σελίδα / Έκκληση Γιατρών του Κόσμου για εθελοντές

Έκκληση Γιατρών του Κόσμου για εθελοντές

mdmΑξιότιμοι κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Γιατροί του Κόσμου διατηρούν Ανοιχτό Πολυιατρείο στην Αθήνα (Σαπφούς 12, πλατεία Κουμουνδούρου),στο Πέραμα (Αριστείδου 5), στη Θεσσαλονίκη (‘Ιωνος Δραγούμη 65), στα Χανιά (Μπόνιαλη 11) και στην Πάτρα (Καποδιστρίου 92) στα οποία εθελοντές συνάδελφοι γιατροί όλων των ειδικοτήτων, προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας, άπορους και ανασφάλιστους Έλληνες και μετανάστες. Συμπληρωματικά αναφέρουμε τη λειτουργία κινητών ιατρικών μονάδων οι οποίες επισκέπτονται περιοχές της περιφέρειας και του νομού Αττικής προσφέροντας δωρεάν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ευάλωτους πληθυσμούς.

Οι Γιατροί του Κόσμου αντιμετωπίζουν πρόβλημα  όσον αφορά στην κάλυψη των θέσεων των ιατρείων και των ιατρικών κινητών μονάδων. Για αυτό και ζητούμε τη συνδρομή του Συλλόγου σας. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας, εάν επιθυμούν, να παρέχουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στην οργάνωσή μας.

Θεωρούμε εξαιρετικά ουσιαστικό, την εποχή την οποία διανύει ο τόπος μας με τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την οικονομική κρίση, γιατροί συνάδελφοι μας να διαθέσουν κάποιο χρόνο από την άσκηση των καθηκόντων τους, ώστε να συνδράμουν στην προσπάθειά μας.

Με μεγάλη χαρά αναμένουμε τη συνεργασία σας και τη βοήθειά σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

 

Με εκτίμηση,

 

Γιώργος Κασσάρας, Γιατρός Χειρουργός

Επιστημονικός Υπεύθυνος Ανοιχτών Πολυιατρείων

Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία

 

Επικοινωνία: Χρ.Σαμαρτζή, 2103213150 / volunteers@mdmgreece.gr 

Top