Αρχή / Αρχική Σελίδα / Θέση ΕΔΕ για το Θεραπευτικό Πρωτόκολλο Συνταγογράφησης Σακχαρώδους Διαβήτη

Θέση ΕΔΕ για το Θεραπευτικό Πρωτόκολλο Συνταγογράφησης Σακχαρώδους Διαβήτη

Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως θα έχετε πληροφορηθεί, αρχίζει σήμερα η εφαρμογή του θεραπευτικού πρωτοκόλλου συνταγογράφησης για το Σακχαρώδη Διαβήτη.

Σε συνέχεια επικοινωνίας με την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, σας παραθέτουμε σχετικό link:   http://tps.e-healthnet.gr/, με διαθέσιμες όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την ανάπτυξη των θεραπευτικών πρωτοκόλλων συνταγογράφησης (ΘΠΣ), καθώς και σχετικό ενημερωτικό υλικό (ανοίγοντας τις επιμέρους πληροφορίες: αρχείο pdf πρωτοκόλλου, εκπαιδευτικό video, εργαλεία εκτίμησης κινδύνου/heartscore, frax κ.α.).

Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία έχει και παλιότερα διαμαρτυρηθεί για την εφαρμογή αυτή. Η ΕΔΕ προτίθεται να εκφράσει εκ νέου τη διαμαρτυρία της και να διερευνήσει τις δυνατότητες αύξησης του ποσοστού εξαίρεσης από το πρωτόκολλο σε ειδικές περιπτώσεις. Επίσης σκοπεύει να ζητήσει μικρή παράταση για την έναρξη της εφαρμογής.

Σύντομα ελπίζουμε να είμαστε πάλι κοντά σας με περισσότερες βοηθητικές πληροφορίες για τη χρήση της εφαρμογής. Στο μεταξύ παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να μας ειδοποιήσουν άμεσα για τυχόν δυσκολίες, ατέλειες ή σφάλματα που διαπιστώνουν κατά τη χρήση της ηλεκτρονικής εφαρμογής.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕ

 

 

 

Top