Αρχή / Αρχική Σελίδα / Εκλογή του κ. Κ. Μακρυλάκη, στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για το Διαβήτη

Εκλογή του κ. Κ. Μακρυλάκη, στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για το Διαβήτη

Αγαπητοί συνάδελφοι,

makrilakisΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει την εκλογή του εκλεκτού συναδέλφου και  μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΕ, κ. Κ. Μακρυλάκη, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (IDF-Europe Regional Board), σε συνέχεια της εκλογικής διαδικασίας που διενεργήθηκε στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (IDF), στο Βανκούβερ του Καναδά (30/11 – 4/12/2015).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕ συγχαίρει και εύχεται κάθε επιτυχία στον κ. Μακρυλάκη για τη σημαντική αυτή εκπροσώπηση, η οποία, μεταξύ άλλων, θα συμβάλλει στις κοινωνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες της διεθνούς επιστημονικής διαβητολογικής κοινότητας ,με στόχο την πρόληψη, την προαγωγή της υγείας, την κοινωνική περίθαλψη και τη γενική ευημερία των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σας παραθέτουμε το σχετικό link της Διεθνούς Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (International Diabetes Federation) όσον αφορά στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Τμήματος (IDF-Europe Regional Board): http://www.idf.org/idf-europe-board καθώς και το διαθέσιμο σύνδεσμο με πληροφορίες για το κάθε μέλος του ΔΣ ξεχωριστά (link με προφίλ κ. Κ. Μακρυλάκη): http://newsroom.idf-europe.org/index.php/movers-shakers/264-meet-konstantinos-makrilakis-new-idf-europe-board-member-from-greece.html)

Για το ΔΣ της ΕΔΕ

Top