Αρχή / Αρχική Σελίδα / Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΔΕ: “7 για 7 κάθε 7” – (1η Ομιλία: Νικόλαος Τεντολούρης)

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΔΕ: “7 για 7 κάθε 7” – (1η Ομιλία: Νικόλαος Τεντολούρης)

Στο πλαίσιο των καταστατικών σκοπών της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, το ΔΣ της ΕΔΕ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιστημονική κατάρτιση των μελών της, αποφάσισε την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος μέσω της δημοσίευσης εκπαιδευτικών βίντεο στον ιστότοπο της Εταιρείας, αλλά και σε κάθε σύγχρονο μέσο που μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «7 για 7 κάθε 7». Σε αυτό θα  έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε  εκπαιδευτικά βίντεο που απευθύνονται τόσο σε ιατρούς όσο και στο ευρύ κοινό, με θέμα τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 (ΣΔτ2) και τις καρδιαγγειακές συννοσηρότητες. Πρόκειται για εμπεριστατωμένες ολιγόλεπτες διαλέξεις ειδικών, επιλεγμένων από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕ, επτά (7) στο σύνολό τους, με διάρκεια επτά (7) λεπτών το μέγιστο και συχνότητα προβολής ένα την εβδομάδα, για διάστημα επτά (7) εβδομάδων.

Με την πεποίθηση ότι το παρόν πρόγραμμα θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο  επιμόρφωσης, που θα συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη φροντίδα υγείας των ατόμων με διαβήτη τύπου 2.

To πρόγραμμα ξεκινάει με τη διάλεξη του Καθηγητή Παθολογίας ΕΚΠΑ, κ. Ν. Τεντολούρη, με τίτλο: «Η παραδοσιακή θεώρηση της θεραπευτικής διαχείρισης του ΣΔτ2 και οι διαχρονικές θεραπευτικές ανάγκες».

 

Η Πρόεδρος της ΕΔΕ

Α. Μαυρογιαννάκη

 

Δείτε παρακάτω την 7λεπτη Ομιλία του κ. Ν. Τεντολούρη

Top