Αρχή / Επιστημονικές Εκδηλώσεις / Λοιπες Επιστημονικες Εκδηλωσεις / 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, Αθήνα

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, Αθήνα

11th_Diet

“ΘΕΑΤΡΟΝ”

κέντρο πολιτισμού “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ”
Πειραιώς 34, Ταύρος

Πληροφορίες:

Ria Armaou
Congress & Incentives Department

www.tourgats.com
GATS – Group of Companies
___________________________

11, Priamou Str., Ag. Dimitrios,
173 43  Athens, Greece
Direct Tel: +30-210-9793457
SB : +30-210-9793450-3
Fax: +30-210-9793468


Κατεβάστε το Δελτίο Συμμετοχής >>

Αγαπητοί σύνεδροι,

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής σας στέλνουμε την Α’ Ανακοίνωση και το Δελτίο Συμμετοχής για το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας που θα πραγματοποιηθεί 24-27 Νοεμβρίου 2011 στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” Κέντρο Πολιτισμού “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ”, Πειραιώς 254, Ταύρος.

Το Συνέδριο, που διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, παρουσιάζει όλα τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα πάνω σε θέματα σημαντικά αλλά και αμφιλεγόμενα στο χώρο της επιστήμης της Διατροφής μέσα από διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, δορυφορικά συμπόσια και συζητήσεις με τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες. Για πρώτη φορά φέτος θα λάβουν χώρα παράλληλα σεμινάρια για την απόκτηση και πιστοποίηση ειδικότερων γνώσεων, δεξιοτήτων και ανταγωνιστικότητας στην Κλινική Διατροφή (Long Life Learning – LLL courses – http://www.lllnutrition.com) σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού (ESPEN) και την Ελληνική Εταιρία Ιατρικής Διατροφής. Επιπρόσθετα, θα διεξαχθούν σεμινάρια Δεξιοτήτων Επικοινωνίας για Διαιτολόγους σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών καθώς και άλλα κλινικά φροντιστήρια και σεμινάρια σε καίρια θέματα διατροφής από ειδικούς στο χώρο. Iδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στην ανάδειξη του ερευνητικού έργου που γίνεται στη χώρα μας, μέσω των προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων και μέσω της αξιολόγησης και βράβευσης των καλύτερων εργασιών.

Μεταξύ των διακεκριμένων προσκεκλημένων ομιλητών θα είναι η πρόεδρος της Αμερικανικής Διαιτολογικής Εταιρείας (ADA) Sylvia Escott-Stump, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού (ESPEN) Prof. Pierre Singer, καθώς και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (EFAD) Prof. Anne de Looy.

Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.hda.gr

Top