Αρχή / Επιστημονικές Εκδηλώσεις / Excellence in Lipidology Webinars 2017-2018

Excellence in Lipidology Webinars 2017-2018

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης που επιθυμεί να παρέχει, ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με θέμα την παθοφυσιολογία, διαγνωστική προσέγγιση και θεραπευτική αντιμετώπιση των δυσλιπιδαιμιών.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν για τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Εταιρείας, ενώ για τα μη μέλη το κόστος εγγραφής είναι 100 ευρώ.

Η καταβολή της συνδρομής ή της εγγραφής σας μπορεί να γίνει με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Alpha Bank
IBAN: GR 440140 4840 4840 0200 2000 061
Δικαιούχος: Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης

Παρακαλούμε όπως αναφέρετε στην αιτιολογία της κατάθεσης, το ονοματεπώνυμό σας (στην περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί από εσάς)  και “συνδρομή” ή “Lipidology”.
Παρακαλούμε όπως υποχρεωτικά αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: info@atherosclerosis.gr ή στο φαξ: 2107210092.


Εγγραφή στα διαδικτυακά σεμινάρια:

Μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά εδώ

Νέα Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 10.10.2017!

Η φόρμα εγγραφής δεν μπορεί να συμπληρωθεί με τα ίδια στοιχεία περισσότερες από μία φορές.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής θα λάβετε στο email σας αποδεικτικό παραλαβής σε μορφή PDF, παρακαλούμε για την αποθήκευσή του.

Τα webinars της ΕΕΑ θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα και θα μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε μαγνητοσκοπημένα τα προηγούμενα μαθήματα που δεν έχετε καταφέρει να δείτε ζωντανά.

Όσες και όσοι παρακολούθησαν τον κύκλο σεμιναρίων 2016-2017, συμμετείχαν στις εξετάσεις αλλά δεν πέτυχαν μπορούν να επαναλάβουν την εξέταση χωρίς απαραίτητα να επαναλάβουν την παρακολούθηση ή την καταβολή του αντίστοιχου κόστους εγγραφής.


Πρόγραμμα:

Δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων εδώ


Πιστοποιητικό Μετεκπαίδευσης στη Λιπιδιολογία (Excellence in Lipidology):

Επιπλέον, όσες και όσοι παρακολουθήσουν όλο τον κύκλο των σεμιναρίων 2017-2018, το 7ο Πανελλήνιο Συμπόσιο των Ομάδων Εργασίας της Εταιρείας (1-2 Δεκεμβρίου 2017, Αθήνα) και το 11ο Θερινό Σχολείο της Εταιρείας (Ιούνιος 2018, Αθήνα), είναι υποψήφιοι για να λάβουν Πιστοποιητικό Μετεκπαίδευσης στη Λιπιδιολογία (Excellence in Lipidology) από την Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης, μετά από σχετικές εξετάσεις.

Όσες και όσοι δεν καταφέρουν να συμμετέχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις αλλά έχουν επιτύχει στις εξετάσεις θα παραλαμβάνουν απλή βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων.


Οδηγίες παρακολούθησης:

Η εγγραφή σας στο webinar θα πραγματοποιείται λίγες ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής.

Στο email σας θα λάβετε ένα σύνδεσμο που οδηγεί στην φόρμα εγγραφής.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας (στην επόμενη οθόνη) μπορείτε να βρείτε το σύνδεσμο για δοκιμή του υλικού του Η/Υ σας, ώστε να επιβεβαιώσετε την απρόσκοπτη σύνδεσή σας.

Για την παρακολούθηση θα χρειαστείτε Η/Υ με καλή σύνδεση στο internet και μικρόφωνο για το ενδεχόμενο που θέλετε να υποβάλετε ερώτηση στον εισηγητή. Οι ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν και μέσω chat.

Λίγο πριν την έναρξη του μαθήματος θα παραλάβετε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει τον σύνδεσμο (link) μέσω του οποίου θα μεταδίδεται online το σεμινάριο και ο οποίος θα είναι προσβάσιμος για το ακροατήριο, λίγο πριν τις 18.00.

Συστήνεται κατά την εγγραφή αλλά και την  live ή μαγνητοσκοπημένη παρακολούθηση να χρησιμοποιείτε τα ίδια στοιχεία.

Τόσο η live όσο και μαγνητοσκοπημένη παρακολούθηση καταγράφεται.

Οι θέσεις της ζωντανής παρακολούθησης είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε κατά τη σύνδεσή σας και για κάθε επιπλέον πληροφορία παρακαλώ επικοινωνείτε με την Γραμματεία της εταιρείας (Τηλ. 2107210055, email: info@atherosclerosis.gr, κα Μοάτσου Αγγελική)


Για το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης,

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Πίτσαβος

Ο Γενικός Γραμματέας
Κωνσταντίνος Τζιόμαλος

 

Top