Αρχή / Αρχική Σελίδα / Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΔΕ: “7 για 7 κάθε 7” – (3η Ομιλία: Αθανάσιος Ράπτης)

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΔΕ: “7 για 7 κάθε 7” – (3η Ομιλία: Αθανάσιος Ράπτης)

Στο πλαίσιο των καταστατικών σκοπών της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, το ΔΣ της ΕΔΕ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιστημονική κατάρτιση των μελών της, αποφάσισε την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος μέσω της δημοσίευσης εκπαιδευτικών βίντεο στον ιστότοπο της Εταιρείας, αλλά και σε κάθε σύγχρονο μέσο που μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «7 για 7 κάθε 7». Σε αυτό θα  έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε  εκπαιδευτικά βίντεο που απευθύνονται τόσο σε ιατρούς όσο και στο ευρύ κοινό, με θέμα τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 (ΣΔτ2) και τις καρδιαγγειακές συννοσηρότητες. Πρόκειται για εμπεριστατωμένες ολιγόλεπτες διαλέξεις ειδικών, επιλεγμένων από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕ, επτά (7) στο σύνολό τους, με διάρκεια επτά (7) λεπτών το μέγιστο και συχνότητα προβολής ένα την εβδομάδα, για διάστημα επτά (7) εβδομάδων.

Με την πεποίθηση ότι το παρόν πρόγραμμα θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο  επιμόρφωσης, που θα συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη φροντίδα υγείας των ατόμων με διαβήτη τύπου 2.

Παρακολουθήστε τη διάλεξη του Καθηγητή Παθολογίας ΕΚΠΑ, κ. Ν. Ράπτη, με τίτλο: «ΣΔτ2 και Νεφρική Νόσος».

 

Η Πρόεδρος της ΕΔΕ

Α. Μαυρογιαννάκη


Ο κ. Αθανάσιος Ράπτης, είναι Παθολόγος – Διαβητολόγος, Καθηγητής Παθολογίας – Σακχαρώδη Διαβήτη, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Β’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική, Μονάδα Έρευνας & Διαβητολογικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν”.

Δείτε παρακάτω την 7λεπτη Ομιλία του κ. Α. Ράπτη

Top