Αρχή / Αρχική Σελίδα / Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΔΕ: “7 για 7 κάθε 7” – (5η Ομιλία: Α. Τσάπας)

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΔΕ: “7 για 7 κάθε 7” – (5η Ομιλία: Α. Τσάπας)

Στο πλαίσιο των καταστατικών σκοπών της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, το ΔΣ της ΕΔΕ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιστημονική κατάρτιση των μελών της, αποφάσισε την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος μέσω της δημοσίευσης εκπαιδευτικών βίντεο στον ιστότοπο της Εταιρείας, αλλά και σε κάθε σύγχρονο μέσο που μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «7 για 7 κάθε 7». Σε αυτό θα  έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε  εκπαιδευτικά βίντεο που απευθύνονται τόσο σε ιατρούς όσο και στο ευρύ κοινό, με θέμα τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 (ΣΔτ2) και τις καρδιαγγειακές συννοσηρότητες. Πρόκειται για εμπεριστατωμένες ολιγόλεπτες διαλέξεις ειδικών, επιλεγμένων από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕ, επτά (7) στο σύνολό τους, με διάρκεια επτά (7) λεπτών το μέγιστο και συχνότητα προβολής ένα την εβδομάδα, για διάστημα επτά (7) εβδομάδων.

Με την πεποίθηση ότι το παρόν πρόγραμμα θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο επιμόρφωσης, που θα συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη φροντίδα υγείας των ατόμων με διαβήτη τύπου 2.

Παρακολουθήστε τη διάλεξη του κ. Α. Τσάπα, με τίτλο: «Σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες στον ΣΔτ2. Η έννοια της αντιμετώπισης του κάρδιο – νέφρο – μεταβολικού κινδύνου».

 

Η Πρόεδρος της ΕΔΕ

Α. Μαυρογιαννάκη


Ο κ. Απόστολος Τσάπας, MD, PhD, MSc(Oxon) είναι Καθηγητής Παθολογίας-Σακχαρώδη Διαβήτη, Διευθυντής Β’ Παθολογικής Κλινικής ΑΠΘ-ΓΝΘ Ιπποκράτειο, Cruddas Link Fellow, Harris Manchester College, University of Oxford.

 

Παρακολουθήστε παρακάτω την 7λεπτη Ομιλία του κ. Α. Τσάπα

Top