Αρχή / Αρχική Σελίδα / Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Γ. Παπαδάκης»10/02/2020 – 14/02/2020, Ξενοδοχείο Divani Caravel – Αθήνα

Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Γ. Παπαδάκης»10/02/2020 – 14/02/2020, Ξενοδοχείο Divani Caravel – Αθήνα

header

Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι,

σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά, από 10 έως και 14 Φεβρουαρίου 2020, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην ΑΘΗΝΑ, για ένα παραγωγικό και δημιουργικό για την εκπαίδευσή μας πενθήμερο.

To Ινστιτούτο Μελέτης, Έρευνας και Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα, σε συνεργασία  με την  Πανελλήνιο Εταιρεία Διατροφής διοργανώνουν στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην ΑΘΗΝΑ από 10-14 Φεβρουαρίου 2020, το 2ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ « Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ»

Βασικό αντικείμενο των Γιατρών της Π.Φ.Υ, είναι η πρόληψη συνεπώς και η στρατηγική προσέγγισης της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης των Γιατρών της Π.Φ.Υ (Γενικών Γιατρών, Παθολόγων και όχι μόνο) πρέπει να κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος:

  • Σεμινάριο για Επαγγελματίες Υγείας, πλην Γιατρών. Σεμινάριο Ανανηπτών στη βασική υποστήριξη της ζωής και την εξωτερική απινίδωση.
  • Ειδικά Εφηρμοσμένα Κλινικά Φροντιστήρια (απαιτείται δήλωση συμμετοχής).
  • 10ωρο πρωϊνό «ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΟ ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ».
  • «12ωρο βραδινό Φροντιστήριο  με θέμα: Επείγοντα Παθολογικά και Χειρουργικά θέματα.Όπως κάθε χρόνο το Σεμινάριο θα είναι διαδραστικό με ανάλυση και συζήτηση  ενδιαφερόντων περιπτώσεων. Απαιτείται προεγγραφή – δήλωση συμμετοχής. Θα χορηγηθεί ξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης και CD με όλες τις εισηγήσεις, ΜΟΝΟ σε όσους το παρακολουθήσουν.

Δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα

ΔΕΛΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρακαλούμε, αφού συμπληρωθεί το ΔΕΛΤΙΟ να αποσταλεί ηλεκτρονικά στη
Γραμματεία της εκδήλωσης : Congress World
Ε-mail: reception@congressworld.gr

    

12ώρο Σεμινάριο – Σεμινάριο Ανανηπτών – Νοσηλευτικό
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Για να υποβάλετε την εργασία σας πατήστε εδώ 

Για να δείτε τις οδηγίες υποβολής πατήστε εδώ

Όλες οι εργασίες θα πρέπει να αποσταλούν έως 25/1/2020

Top