Αρχή / Εκδήλωσης / Πρόσκληση σε Ημερίδα ΠΙΣ: “Τεχνητή Νοημοσύνη και Τηλεϊατρική: Παρόν και Μέλλον” (21/2/2024)

Πρόσκληση σε Ημερίδα ΠΙΣ: “Τεχνητή Νοημοσύνη και Τηλεϊατρική: Παρόν και Μέλλον” (21/2/2024)

#_LOCATIONMAP

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 21/02/2024


Ημερίδα με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Τηλεϊατρική: Παρόν και Μέλλον» διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.) και το Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών του Π.Ι.Σ..  Στόχος είναι να αναδειχθούν οι τελευταίες εξελίξεις και τις προοπτικές που προσφέρουν η τεχνητή νοημοσύνη και η τηλεϊατρική στον τομέα της υγείας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και θα αρχίσει στις 10:00 το πρωί. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εξέχοντες ομιλητές από τον χώρο της Ιατρικής, της Τεχνολογίας και της Έρευνας, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και νέες προοπτικές για το μέλλον της ιατρικής.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται προηγούμενη εγγραφή, προκειμένου να επιτραπεί η είσοδος. Η εγγραφή μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την φόρμα που έχει αναρτηθεί στον σύνδεσμο: https://forms.office.com/e/WgqW89tFRQ

Θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και παρακολούθησης της ημερίδας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Επισημαίνεται ότι θα χορηγηθούν 4 μόρια Σ.Ι.Ε./Σ.Ε.Α. για τους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν την Ημερίδα δια ζώσης. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέχρι τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Στην ημερίδα έχουν καλεστεί να απευθύνουν χαιρετισμό ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Top