Αρχή / Εκδήλωσης / Συνέδριο Ψωρίασης | 27-28 Νοεμβρίου 2021 | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Συνέδριο Ψωρίασης | 27-28 Νοεμβρίου 2021 | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

#_LOCATIONMAP

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 27/11/2021 - 28/11/2021


Η εγγραφή σε διαδικτυακή ή δια ζώσης συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης με 15 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Όσα μέλη του ΕΚΟΜΕΝ ενδιαφέρονται για το Συνέδριο μπορούν να μάθουν παραπάνω πληροφορίες και να προχωρήσουν σε εγγραφή ακολουθώντας το παρακάτω link:

https://psoriasis.welcometravel.gr/ 


Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, έχω την τιμή να σας προσκαλέσω στο Συνέδριο «Ψωρίαση και Δερματικά Νοσήματα: Εν μέσω πανδημίας ενώνουμε τις δυνάμεις μας», που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, 27 – 28 Νοεμβρίου 2021, με δωρεάν συμμετοχή. Το συνέδριο γίνεται κάθε χρόνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης και έχει ως βασικό στόχο να καταρρίψει τις προκαταλήψεις που σχετίζονται με την ψωρίαση και να αναδείξει τη σημασία της έγκυρης διάγνωσης.

Στην εποχή των βιολογικών παραγόντων είναι πολύ σημαντική η σωστή διάγνωση για τη σωστή θεραπεία. Με βασικό μήνυμα το «Let’s Get United», το Συνέδριο αποσκοπεί να υπογραμμίσει τη σημασία των ειδικών επιστημόνων, σε συνεργασία πάντα με τα νεότερα φάρμακα που προσφέρει η βιοτεχνολογία, για την σύνθεση εξατομικευμένης θεραπευτικής αγωγής για έκαστο περιστατικό.

Ελπίζουμε ότι μαζί θα περάσουμε αλώβητοι μέσα από την πανδημία, ακολουθώντας πάντα πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να διατηρήσουμε στο έπακρο την υγεία των ασθενών μας, και μεταδίδοντας το θετικό μήνυμα ότι υπάρχει αποτελεσματική αντιμετώπιση της ψωρίασης.

Με τιμή,

Ευαγγελία Παπαδαυίδ
Καθηγήτρια Δερματολογίας Ε.Κ.Π.Α.
Πρόεδρος του Συνεδρίου

Top