Αρχή / Εκδήλωσης / 4η Συνάντηση ειδικών σε θέματα καρδιομεταβολικού κινδύνου, 10 – 12 Δεκεμβρίου 2015

4η Συνάντηση ειδικών σε θέματα καρδιομεταβολικού κινδύνου, 10 – 12 Δεκεμβρίου 2015

#_LOCATIONMAP

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 10/12/2015 - 12/12/2015

Τοποθεσία
#_LOCATIONLINK


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει στις 10-12 Δεκεμβρίου 2015, το 4ο Ακρόπολις 2015 (Ετήσια συνάντηση ειδικών σε θέματα καρδιομεταβολικού κινδύνου: αμφιλεγόμενα θέματα αιχμής), στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Στο Συνέδριο, κατά τη διάρκεια των τριών αυτών ημερών, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε συνεδρίες με συμμετοχή ειδικών (διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, επιστημονικές αντιπαραθέσεις και δορυφορικά συμπόσια) και να αναλύσουμε ενδιαφέροντα θέματα αιχμής, ζητήματα και τομείς με αμφισβητούμενες απόψεις για όλες τις πτυχές των μεταβολικών διαταραχών.

Με ιδιαίτερη χαρά θα δεχθούμε και τις εργασίες σας, έχοντας φροντίσει να απονεμηθεί χρηματικό έπαθλο στην καλύτερη προφορική ανακοίνωση, καθώς και τιμητικές διακρίσεις [έπαινοι] στις αμέσως δύο καλύτερες προφορικές εργασίες που θα προταθούν από την επιτροπή βράβευσης.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του International Chair on Cardiometabolic Risk (ICCR) και θα χορηγηθούν 17 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD).

Εκφράζοντας τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες για το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον που δείχνετε για το Συνέδριό μας, το οποίο ενδυναμώνεται χρόνο με το χρόνο επιστημονικά και θεματολογικά, θα ήθελα να σας προσκαλέσω ξανά σε ένα δημιουργικό και παραγωγικό Συνέδριο της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.

Διαβάστε εδώ το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα
Με εκτίμηση,

Για την Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.

Δρ. Ιωάννης Κυριαζής
Πρόεδρος Δ.Σ.

 

Top