Αρχή / Εκδηλώσεις ΕΔΕ / Webinar ΕΔΕ – Τετάρτη 6.9.2016, 14:00: “Η θεραπευτική αντιμετώπιση του ΣΔΤ2. Τι πρέπει να αλλάξει μετά την εισαγωγή των νέων φαρμάκων και τα αποτελέσματα των τελευταίων μελετών;”

Webinar ΕΔΕ – Τετάρτη 6.9.2016, 14:00: “Η θεραπευτική αντιμετώπιση του ΣΔΤ2. Τι πρέπει να αλλάξει μετά την εισαγωγή των νέων φαρμάκων και τα αποτελέσματα των τελευταίων μελετών;”

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 6.9.2017, στις 14.00, πραγματοποιήθηκε το webinar που διοργανώνει η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία στο πλαίσιο των μετεκπαιδευτικών της μαθημάτων μέσω διαδικτύου.

Το θέμα του Webinar ήταν: “Η θεραπευτική αντιμετώπιση του ΣΔΤ2. Τι πρέπει να αλλάξει μετά την εισαγωγή των νέων φαρμάκων και τα αποτελέσματα των τελευταίων μελετών;” και οι εισηγητές που το παρουσίασαν ήταν ο κ. Σ. Παππάς, Παθολόγος- Διαβητολόγος και η κα Ε. Χατζηαγγελάκη, Αν. Καθηγήτρια Παθολογίας, Β’ Παν/μιακή Προπ. Παθολογική Κλινική – Μονάδα Έρευνας & Διαβητολογικό Κέντρο Παν/μίου Αθηνών, Παν/μιακό ΓΝΑ «ΑΤΤΙΚΟΝ». Σχολιαστής ήταν ο κ. Α. Αλαβέρας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μαγνητοσκοπημένο webinar από εδώ.

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη, ενεργό συμμετοχή σας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.
Γεώργιος Δημητριάδης

Ο Υπεύθυνος του Προγράμματος
Αντώνης Αλαβέρας

Top