Αρχή / Επιστημονικές Εκδηλώσεις / 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διαχείριση Κρίσεων στον Τομέα Υγείας»

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διαχείριση Κρίσεων στον Τομέα Υγείας»

7 έως 9 Νοεμβρίου 2014, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

 

CRISIS 2014-POSTERΑγαπητοί συνάδελφοι,

Έχω την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσω στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διαχείριση Κρίσεων στον τομέα της Υγείας», το οποίο διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας. Η επιστημονική αυτή Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου 2014, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Σκοπός τoυ 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Διαχείριση Κρίσεων στον τομέα της Υγείας» είναι η παρουσίαση όλων των δεδομένων και η συζήτηση πάνω σε αυτά που αφορούν τις έκτακτες καταστάσεις στον τομέα Υγείας και τα υποσυστήματα αυτού κάτω από τις σημερινές συνθήκες της οικονομικής κρίσης και του περιορισμού διαχείρισης των πόρων.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου καταξιωμένοι συνάδελφοι θα αναπτύξουν τις πλέον σημαντικές εξελίξεις σε τομείς όπως η απειλή από τον ιό Έμπολα, η μεταρρύθμιση στο ΕΣΥ με την αναδιοργάνωση της πρωτοβάθμιας υγείας, οι επιπτώσεις στον τομέα υγείας από την παράνομη είσοδο μεταναστών κ.ά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις και δορυφορικά συμπόσια.

Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του Συνεδρίου μας, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διαχείριση Κρίσεων στον τομέα της Υγείας».

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Δρ. Πάνος Ευσταθίου
Ορθοπαιδικός – Χειρουργός
Διοικητής Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας
Πρόεδρος Συνεδρίου

 

Top