Αρχή / Επιστημονικές Εκδηλώσεις / Webinar ΕΔΕ (Τετάρτη 6/2/2019, 14:00) – Συζήτηση περιστατικού με διάγνωση παραγωγικής αμφιβληστροειδοπάθειας

Webinar ΕΔΕ (Τετάρτη 6/2/2019, 14:00) – Συζήτηση περιστατικού με διάγνωση παραγωγικής αμφιβληστροειδοπάθειας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 6/2/2019, στις 14.00, πραγματοποιήθηκε το 2o webinar της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας στο πλαίσιο των μετεκπαιδευτικών της μαθημάτων μέσω διαδικτύου, για το 2019.

Το περιστατικό που συζητήθηκε και αναλύθηκε στο 2ο Webinar αφορά σε άνδρα, 57 χρονών, με πρόσφατο διαγνωσμένο ΣΔτ2 και τυχαία διάγνωση παραγωγικής αμφιβληστροειδοπάθειας και οι εισηγητές που το παρουσίασαν ήταν ο κ. Κ. Π. Πέτρου, Χειρ. Οφθαλμίατρος, τ. Συντονιστής Διευθυντής Οφθαλμολογικής Κλινικής, «Ιπποκράτειο» Γ.Ν. Αθηνών και ο κ. Π. Κ. Πέτρου, Χειρ. Οφθαλμίατρος, Χειρ. Αμφιβληστροειδούς –Υαλοειδούς, Επιστημονικός Υπότροφος Πανεπιστημίου Αθηνών, Α’ Πανεπιστημιακή Οφθ. Κλινική.

Σχολιαστής – συντονιστής, ο κ. Α. Αλαβέρας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βιντεοσκοπημένο webinar μέσω της διεύθυνσης: https://youtu.be/x5qcjhg6ciI

Ενημερωθείτε για το προγραμματισμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα και φυσικά, μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε βιντεοσκοπημένα όσα από τα προηγούμενα webinars δεν έχετε καταφέρει να δείτε ζωντανά, μέσω της ενότητας “Προηγούμενα Μαθήματα” στην ιστοσελίδα της ΕΔΕ.

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη ενεργό συμμετοχή σας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.
Γεώργιος Δημητριάδης

Ο Υπεύθυνος του Προγράμματος
Αντώνης Αλαβέρας

Top